tiistai 10. syyskuuta 2019

Uuden valmentajan terveiset Turusta!


Elokuun lopussa tulin mukaan PONNU-hankkeeseen ja ensimmäisenä päivänäni sain laajan perehdytyksen kaikkeen siihen, mitä hankkeessa oli jo saatu aikaiseksi. Seuraavien päivien aikana pääsin tutustumaan myös Turun Valo-Valmennusyhdistyksen työpajatoimintaan, jossa minun on nyt tarkoitus aloitella PONNU-valmennusta.

Pääsin heti toisella työviikollani mukaan Työllistymisen mahdollisuudet -seminaariin Hämeenlinnaan, jossa PONNU-hankkeella oli oma työpajansa.  Työpajassa pääsin itsekin kokeilemaan perustaitoharjoituksia ja sain tuntumaa siitä, minkälaista niitä on tehdä ja minkälaista tietotaitoa tehtävienteko valmentautujalta vaatii.  Perustaitoharjoitukset olivat mielestäni suurilta osin ihmisen arkeen liittyviä ja sitä kautta hyödyllisiä ihan jokaiselle. Harjoitukset eivät myöskään olleet liian helppoja, vaan tarjosivat sopivasti haastetta.


Kolmannen viikkoni aikana lähdin Helsinkiin tapaamaan muita hanketyöntekijöitä PONNU-kokoukseen. Oli mukava vihdoin saada nimille kasvot ja päästä näkemään, kuinka PONNU- valmennuksen ohjaajan käsikirjaa hiottiin tehokkaasti yhdessä työryhmän kesken.

Tämän syksyn aikana tarkoituksenani olisi startata PONNU-valmennusta myös tänne Turkuun. Olen päässyt näiden kolmen viikon aikana melko hyvin tutustumaan pajalaisiin ja tiedän ainakin, että mukavia valmentautujia on luvassa!

-Perustaitovalmentaja Venla-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti